toate categoriile
主 图 1
NT-09-2
NT-09-3
NT-09-4
NT-09-5
主 图 1
NT-09-2
NT-09-3
NT-09-4
NT-09-5

Sistem de răcire cu ceață Tub de nailon negru de înaltă presiune de 1/4" 3/8".


Locul de origine:Hangzhou, China
Nume de brand:COSYMIST
Număr model:NT-09
Material:PA6
Diametru exterior:9.52 mm
Diametrul interior:5.00 mm
ANCHETĂ
Descriere

Cozymist Tub de nailon sunt disponibile în 2 dimensiuni: 1/4" și 3/8". Indiferent dacă este de 1/4" sau 3/8" Armatura, toate sunt fitinguri de înaltă presiune. Presiunea de lucru a fitingurilor de înaltă presiune poate ajunge până la 70 bar, ceea ce este egal cu 1000 psi.

Material: nailon PA6 importat (poliamidă) Temperatura: -40°C-125°C, timp scurt până la 150°C Certificare produs: UL, CE, ROHS, REACH. Nivel de foc: 94HB. Caracteristici: moale și dur, anti-distorsiuni

Manopera stricta, rezistenta la presiune si explozie, rezistenta la acizi si alcali, metru si volum complet, perete gros, specificatii complete.

Caracteristici de design

NT-09-detaliu

Tabelul parametrilor

NT-09-informații despre produs

Service

Ca fabrică de duze profesionale, pentru a satisface diferite tipuri de clienți, oferim diverse tipuri de modele de afaceri, cum ar fi: vânzare cu amănuntul, en-gros, prelucrare personalizată, OEM etc. Bine ați venit să vă consultați.

Serviciile noastre: vânzări de produse standard pentru duze, personalizare non-standard a produselor, dezvoltare de duze cu scop special, proiectare a sistemului de pulverizare, producție, instalare și servicii de testare a performanței duzelor.

Servicii personalizate Sunt disponibile o varietate de formulare personalizate: Personalizate: În funcție de creativitatea dvs., combinată cu creativitatea noastră rezonabilă, pentru personalizarea hărții: În conformitate cu randările și desenele de design pe care le furnizați, vă vom oferi producție personalizată. Echipa de personalizare este profesionistă și cu experiență: mai mult de zece ani de experiență, elitele R&D îl pot personaliza pentru tine; de la proiectarea aspectului până la producție, producția este controlată de personal special! Garantați pe deplin calitatea personalizării! Un set complet de soluții de servicii de personalizare a produselor: de la analiza cererii, selecția produselor, producția de produse până la transportul și aterizarea produsului, Refine vă oferă o soluție unică de personalizare a produsului. Proces de personalizare mai cuprinzător: proces de personalizare detaliat, permițând clienților să controleze întregul proces împreună.

Sistem perfect de management al calității, experiență bogată în fabricarea duzelor, performanță precisă a duzelor. Dezvoltare profesională de produse, vânzări, echipă de aplicații, mulți ani de experiență practică în domeniul duzelor, alegerea multor clienți globali. Orientat către client, lucru în echipă, servicii profesionale, comunicare eficientă, gata de răspuns. O echipă profesionistă vă oferă testare, selecție de modele, servicii de îndrumare pentru aplicații, produse de pulverizare de înaltă calitate și elimină problemele post-vânzare.

Calitatea este demnitatea noastră, profesionalismul este atitudinea noastră!

Introducerea mărcii

Hangzhou Refine Industrial Co., Ltd. este un producător profesionist în domeniul pulverizării, specializat în cercetare și dezvoltare, proiectare, producție și vânzare de duze industriale și sisteme de pulverizare. Compania are mai multe mașini-unelte de prelucrare de precizie importate, precizia de prelucrare este mai mică de 2μm. Are o varietate de echipamente de testare a performanței pulverizării de înaltă precizie, cum ar fi dimensiunea particulelor, uniformitatea pulverizării și forța de lovire. În domeniile de răcire prin pulverizare, controlul prafului, desulfurarea și denitrificarea gazelor de ardere, dezodorizarea prin pulverizare, stingerea incendiilor cu ceață de apă la presiune înaltă și alte domenii, putem oferi servicii și soluții tehnice complete de produse.

Întrebări și răspunsuri ale clienților
    Nu s-a potrivit cu nicio întrebare!

ANCHETĂ