toate categoriile
主 图 1
SSTR-2
SSTR-3
SSTR-4
SSTR-5
主 图 1
SSTR-2
SSTR-3
SSTR-4
SSTR-5

Sistem de aburire de înaltă presiune 1/4" 3/8" țeavă spirală din oțel inoxidabil


Locul de origine:Hangzhou, China
Nume de brand:COSYMIST
Număr model:SSTR
Dimensiunea orificiului:1/4 "sau 3/8"
Personalizat:Logo personalizat/lungime
ANCHETĂ
Descriere

Oțel inoxidabil Cozymist Armatura sunt disponibile în 2 dimensiuni: 1/4" și 3/8". Indiferent dacă este vorba de fitinguri de 1/4" sau 3/8", toate sunt fitinguri de înaltă presiune. Presiunea de lucru a fitingurilor de înaltă presiune poate ajunge până la 100 bar, care este egal cu 1450psi.

Țeavă sudată din oțel inoxidabil Finisaj bun al suprafeței, scară precisă (eroare de rotunjime +/_0.05 mm; eroare de grosime +/_0.02 mm), material SUS304, 316L în principal, textură flexibilă, cu întoarcere bună spre exterior, potrivită pentru perforare, aplatizare, evazare, întindere, îndoire etc., utilizate pe scară largă în fitinguri pentru baie, mânere, schimbătoare de căldură, condensatoare, echipamente medicale de fitness, feronerie Veselă, grătar cu gaz, tub de încălzire electrică, fabricarea de mobilier, produse de uz casnic, produse de feronerie din oțel inoxidabil și alte industrii.

Tuburi sudate industriale din oțel inoxidabil, implementarea noului „tub schimbător de căldură de înaltă eficiență cu tub special” standard GB/T 24590-2009 (standardul american ASTM A269), precizia dimensiunii produsului, asigurarea compoziției, proces de sudare matur, calitate perfectă sistem de asigurare, testul hidraulic de 100% și detectarea defectelor de curent turbionar înainte de a părăsi fabrica, pentru a se asigura că nu există scurgeri după formarea creșterii. Produse materiale utilizate în mod obișnuit pentru 304, 304L, 316L, 321, 317, 310S, 439, 409, 444 și oțel duplex, pentru producția profesională de schimbătoare de căldură, supraîncălzitoare, condensatoare, evaporatoare cu tuburi și bobine industriale și o scară mai mare de producție întreprinderilor. Produsele au fost utilizate pe scară largă în industria chimică, petrol, energie electrică, textile ușoare, farmaceutice, pulverizare de înaltă presiune și alte industrii.

Tabelul parametrilor

SSTR-informații despre produs

serviciu

Ca fabrică de duze profesionale, pentru a satisface diferite tipuri de clienți, oferim diverse tipuri de modele de afaceri, cum ar fi: vânzare cu amănuntul, en-gros, prelucrare personalizată, OEM etc. Bine ați venit să vă consultați.

Serviciile noastre: vânzări de produse standard pentru duze, personalizare non-standard a produselor, dezvoltare de duze cu scop special, proiectare a sistemului de pulverizare, producție, instalare și servicii de testare a performanței duzelor.

Servicii personalizate Sunt disponibile o varietate de formulare personalizate: Personalizate: În funcție de creativitatea dvs., combinată cu creativitatea noastră rezonabilă, pentru personalizarea hărții: În conformitate cu randările și desenele de design pe care le furnizați, vă vom oferi producție personalizată. Echipa de personalizare este profesionistă și cu experiență: mai mult de zece ani de experiență, elitele R&D îl pot personaliza pentru tine; de la proiectarea aspectului până la producție, producția este controlată de personal special! Garantați pe deplin calitatea personalizării! Un set complet de soluții de servicii de personalizare a produselor: de la analiza cererii, selecția produselor, producția de produse până la transportul și aterizarea produsului, Refine vă oferă o soluție unică de personalizare a produsului. Proces de personalizare mai cuprinzător: proces de personalizare detaliat, permițând clienților să controleze întregul proces împreună.

Sistem perfect de management al calității, experiență bogată în fabricarea duzelor, performanță precisă a duzelor. Dezvoltare profesională de produse, vânzări, echipă de aplicații, mulți ani de experiență practică în domeniul duzelor, alegerea multor clienți globali. Orientat către client, lucru în echipă, servicii profesionale, comunicare eficientă, gata de răspuns. O echipă profesionistă vă oferă testare, selecție de modele, servicii de îndrumare pentru aplicații, produse de pulverizare de înaltă calitate și elimină problemele post-vânzare.

Calitatea este demnitatea noastră, profesionalismul este atitudinea noastră!

Introducerea mărcii

Hangzhou Refine Industrial Co., Ltd. este un producător profesionist în domeniul pulverizării, specializat în cercetare și dezvoltare, proiectare, producție și vânzare de duze industriale și sisteme de pulverizare. Compania are mai multe mașini-unelte de prelucrare de precizie importate, precizia de prelucrare este mai mică de 2μm. Are o varietate de echipamente de testare a performanței pulverizării de înaltă precizie, cum ar fi dimensiunea particulelor, uniformitatea pulverizării și forța de lovire. În domeniile de răcire prin pulverizare, controlul prafului, desulfurarea și denitrificarea gazelor de ardere, dezodorizarea prin pulverizare, stingerea incendiilor cu ceață de apă la presiune înaltă și alte domenii, putem oferi servicii și soluții tehnice complete de produse.

Întrebări și răspunsuri ale clienților
    Nu s-a potrivit cu nicio întrebare!

ANCHETĂ